CURSOS OBERTS 2017-18 (per a majors de 18 anys)

VOLS TOCAR EN GRUP? (COMBO MODERN)

Curs adreçat a músics aficionats i estudiants (instrumentistes i cantants) que vulguin tenir l'experiència de tocar en grup.

Quan es fa música en grup, cada instrument té una funció, un registre, un timbre: la melodia, els acords, el moviment del baix, el solista, l'acompanyament harmònic, el rítmic... En aquest curs aprendrem a gestionar tots aquests aspectes bàsics, adaptant-los als estils, tipus d'estructura, d'arranjaments...

Des de l'escolta s'estableix una comunicació amb els companys, la qual ens permet interactuar, ser conscients de la importància del so, del tempo, de les dinàmiques... La música en grup aporta a qui la practica un valor afegit de compenetració, compromís i resposta als estímuls auditius i emocionals que resulta una experiència altament satisfactòria.

També ens endinsarem en el món de la improvisació a través dels principals estils de la música moderna: blues, rock, pop, soul, estàndards de jazz, músiques llatines, brasilera...

ADREÇAT A:

Músics aficionats i estudiants (instrumentistes i cantants) que vulguin tenir l’experiència de tocar en grup.

PREU:

456 euros

HORARIS I DATES:

Dimecres matí
Divendres matí i tarda
L'horari dels grups es concertarà amb el professor d'acord amb la disponibilitat dels alumnes per a formar els grups-classe.
Duració: octubre a juny (30 hores en 30 sessions)

MÍNIM D'ALUMNES:

Els grups/classe estaran formats per un mínim de 4 alumnes (el centre es reserva el dret d'anul·lar el curs cas que no s'arribi al mínim).

REQUERIMENTS:

Experiència mínima tocant l'instrument.
Cal fer una entrevista prèvia amb el professor, t'enviarem un correu per concretar dia i hora de l'entrevista.

ANAR AL FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ

Observacions: