CURSOS OBERTS 2017-18 (per a majors de 18 anys)

TÈCNICA VOCAL BÀSICA

El coneixement de la pròpia veu i de les seves possibilitats és una eina indispensable per a aquells afeccionats a la música que troben en el cant un vehicle ideal per a l'expressió individual o col.lectiva del fet musical. En aquest curs aprendrem a reconèixer la pròpia veu, a utilizar-la correctament com a mitjà d'expressió musical i ens  iniciarem en les bases de la tècnica vocal.


Les classes seran en grup, la qual cosa ens permetrà compartir les nostres experiències, cantar a veus i practicar aquelles parts corals que ens costen de cantar.


El nivell del curs és bàsic en un sentit prou ampli que permeti la interacció entre els alumnes aportant cada un d'ells el que les seves capacitats li permetin.

ADREÇAT A:

Afeccionats a la música i el cant i cantaires de corals que vulguin adquirir un bon domini de les seves possibilitats vocals.

PREU:

306 euros

HORARIS I DATES:

Dimecres matí
Divendres tarda
L'horari dels grups es concertarà amb el professor d'acord amb la disponibilitat dels alumnes per a formar els grups-classe.
Duració: octubre a juny (30 hores en 30 sessions)

MÍNIM D'ALUMNES:

Els grups/classe estaran formats per un mínim de 6 alumnes (el centre es reserva el dret d'anul·lar el curs cas que no s'arribi al mínim).

REQUERIMENTS:

Sense experiència. Cal fer una entrevista prèvia. El professor t'enviarà un correu per concretar dia i hora de l'entrevista.

ANAR AL FORMULARI DE PREINSCRIPICIÓ