CURSOS OBERTS 2017-18 (per a majors de 18 anys)

PIANO MODERN

El llenguatge de la música moderna (blues, rock, pop, soul, jazz, músiques llatines, brasilera...) té aspectes particulars que el diferencien d'altres

estils.
En aquest curs farem una introducció a aquest llenguatge mitjançant el piano. Treballarem aspectes propis d'aquest estil com girs melòdics i harmònics i combinacions rítmiques, practicarem la creativitat a través de la improvisació i consolidarem un repertori estàndard bàsic.

Utilitzarem una metodologia basada en el treball en grup, que potencia, mitjançant exercicis, pràctiques i activitats col·lectives, la participació constant i activa de l'alumne, tot personalitzant la música i adaptant-la a les necessitats i gustos individuals.

ADREÇAT A:

Aficionats, estudiants i professionals que vulguin introduir-se en els recursos específics de la música moderna per a piano.

PREU:

456 euros

HORARIS I DATES:

Dimecres matí
Divendres matí
L'horari dels grups es concertarà amb el professor d'acord amb la disponibilitat dels alumnes per a formar els grups-classe.
Duració: octubre a juny (30 hores en 30 sessions)

MÍNIM D'ALUMNES:

Els grups/classe estaran formats per un mínim de 4 alumnes (el centre es reserva el dret d'anul·lar el curs cas que no s'arribi al mínim).

REQUERIMENTS:

Experiència mínima tocant l'instrument. Cal fer una entrevista prèvia. El professor t'enviarà un correu per concretar dia i hora de l'entrevista.

ANAR AL FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ