CURSOS OBERTS 2017-18 (per a majors de 18 anys)

INICIACIO A LA GUITARRA MODERNA

¿Com acompanyem un Rock'n'Roll? ¿Quins són els acords al Jazz? ¿Com llegim el xifrat de les cançons dels Beatles? I...¿això de la improvisació, qué és?...Si ja toques una mica la guitarra, i t'has fet aquestes preguntes (o altres) rel.lacionades amb la Guitarra en la música popular i moderna, has arribat al curs adhient.

De manera progressiva treballarem els diferents patrons d'acompanyament que configuren els estils musicals, interioritzant els ritmes bàsics i els acords específics de cada un. Alhora introduïrem tècniques i materials melòdics (escales, arpegis, frases...) que ens permetran improvisar fàcilment sobre les peces donades, i, a mig termini, desenvolupar les nostres pròpies melodies.

Les classes les farem en grup, afavorint la comunicació i col.laboració entre els companys, compartint les interpretacions de les peces més representatives del Rock, Pop, Blues i Cançó d'autor (entre altres estils).

ADREÇAT A:

Guitarristes de totes les edats que desitgin introduïr-se i aprofundir en els estils i tècniques de la Guitarra Moderna.

PREU:

456 euros

HORARIS I DATES:

Dimecres matí
L'horari dels grups es concertarà amb el professor d'acord amb la disponibilitat dels alumnes per a formar els grups-classe.
Duració: octubre a juny (30 hores en 30 sessions)

MÍNIM D'ALUMNES:

Els grups/classe estaran formats per un mínim de 4 alumnes (el centre es reserva el dret d'anul·lar el curs cas que no s'arribi al mínim).

REQUERIMENTS:

Experiència mínima tocant l'instrument. Cal fer una entrevista prèvia. El professor t'enviarà un correu per concretar dia i hora de l'entrevista.

ANAR AL FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ