CURSOS OBERTS 2017-18 (per a majors de 18 anys)

INICIACIÓ AL VIOLONCEL

Aquest curs proposa l'iniciació al violoncel a partir d'una metodologia progressiva i eficaç basada en el treball en grup, que potencia, mitjançant exercicis, pràctiques i activitats col.lectives, la participació constant i activa de l'alumne.

Aquest, des del primer moment, tindrà la oportunitat de tocar en conjunt, desenvolupar la resposta als estímuls musicals dels companys i compartir amb ells l'experiència d'endinsar-se en l'aprenentarge de la tècnica d'aquest instrument.


El nivell del curs és bàsic en un sentit prou ampli que permeti la interacció entre els alumnes aportant cada un d'ells el que les seves capacitats li permetin.
Els alumnes han de portar el seu violoncel.

ADREÇAT A:

Afeccionats a la música que vulguin iniciar-se en la pràctica del violoncel. No cal formació musical prèvia o molt bàsica.

PREU:

456 euros

HORARIS I DATES:

Dimecres matí 
Divendres tarda
L'horari dels grups es concertarà amb el professor d'acord amb la disponibilitat dels alumnes per a formar els grups-classe.
Duració: octubre a juny (30 hores en 30 sessions)

MÍNIM D'ALUMNES:

Els grups/classe estaran formats per un mínim de 4 alumnes (el centre es reserva el dret d'anul·lar el curs cas que no s'arribi al mínim).

Els grups es formaran atenent a la disponibilitat horària expressada a la preinscripció i mirant de reunir, sempre que sigui possible, alumnes de nivell similar.

Els alumnes han de portar el seu propi instrument.

REQUERIMENTS:

Sense coneixements previs o molt bàsics.Cal fer una entrevista prèvia amb el professor. El professor t'enviarà un correu per indicar el dia i hora de l'entrevista.

ANAR AL FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ