CURSOS OBERTS 2017-18 (per a majors de 18 anys)

INICIACIÓ AL CANT MODERN JAZZ

La música moderna, el jazz i el gospel son cada cop més presents en els cors i grups vocals d'afeccionats i professionals.
En aquest curs aprendrem a reconèixer la nostra veu, a utilizar-la correctament com a mitjà d'expressió musical i ens  iniciarem en la tècnica vocal del cant modern i en el repertori essencial del jazz i la música moderna.


Les classes seran en grup, la qual cosa ens permetrà compartir les nostres experiències i cantar a veus amb els companys els estàndars bàsics d'aquests estils musicals.


El nivell del curs és bàsic en un sentit prou ampli que permeti la interacció entre els alumnes aportant cada un d'ells el que les seves capacitats li permetin.

ADREÇAT A:

Afeccionats a la música i el cant i cantaires de corals que vulguin iniciar-se en la pràctica del cant modern i el jazz.

PREU:

456 euros

HORARIS I DATES:

Dimecres matí 
Divendres tarda
L'horari dels grups es concertarà amb el professor d'acord amb la disponibilitat dels alumnes per a formar els grups-classe.
Duració: octubre a juny (30 hores en 30 sessions)

MÍNIM D'ALUMNES:

Els grups/classe estaran formats per un mínim de 4 alumnes (el centre es reserva el dret d'anul·lar el curs cas que no s'arribi al mínim).

REQUERIMENTS:

Condicions vocals mínimes i/o coneixement bàsic de la tècnica vocal. Cal fer una entrevista prèvia. La professora t'enviarà un correu per concretar dia i hora de l'entrevista.

ANAR AL FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ