CURSOS OBERTS 2017-18 (per a majors de 18 anys)

Iniciació al cant líric

El coneixement de la pròpia veu i de les seves possibilitats és una eina indispensable per a aquells aficionats a la música que troben en el cant un vehicle ideal per a l'expressió musical. Des d'un mínim assoliment de les bases de la tècnica vocal, aquest curs ens iniciarà en la interpretació de les àries, romances i cançons líriques més belles dels compositors més coneguts, adaptant les peces a cada registre de veu.

Les classes seran en grup, la qual cosa ens permetrà compartir les nostres experiències i aprendre a millorar i corregir des de l’escolta i la imitació.

ADREÇAT A:

Aficionats i amants del cant líric: ópera, sarsuela i cançó clàssica. A cantaires de corals que vulguin adquirir un bon domini de les seves possibilitats vocals.

PREU:

456 euros

HORARIS I DATES:

Divendres tarda
L'horari dels grups es concertarà amb el professor d'acord amb la disponibilitat dels alumnes per a formar els grups-classe.
Duració: octubre a juny (30 hores en 30 sessions)

MÍNIM D'ALUMNES:

Els grups/classe estaran formats per un mínim de 4 alumnes.

Els grups es formaran atenent a la disponibilitat horària expressada a la preinscripció i mirant de reunir, sempre que sigui possible, alumnes de nivell similar.

REQUERIMENTS:

Condicions vocals mínimes i/o coneixement bàsic de la tècnica vocal.Cal fer una entrevista prèvia amb el professor.

ANAR AL FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ