CURSOS OBERTS 2017-18 (per a majors de 18 anys)

INICIACIÓ A LA GUITARRA FLAMENCA

L'estudi de la guitarra flamenca aporta al guitarrista -clàssic o no- un seguit d'eines rítmiques, noves tècniques i noves formes d'interpretació.L'aprenentatge "d'oïda" propi d'aquest gènere beneficia al músic, proporcionant-li nous recursos musicals que el capaciten per a adaptarse a tot tipus de contexts musicals i pluridisciplinars.


Treballarem el compàs, el llenguatge i les tècniques especifiques de la guitarra flamenca a través de diferents palos. Utilitzarem una metodologia progressiva i eficaç basada en el treball en grup, que potencia, mitjançant exercicis, pràctiques i activitats col.lectives, la participació constant i activa de l'alumne.


El nivell del curs és bàsic en un sentit prou ampli que permeti la interacció entre els alumnes aportant cada un d'ells el que les seves capacitats li permetin.

ADREÇAT A:

Guitarristes afeccionats i estudiants que vulguin adquirir nocions bàsiques de flamenco i conèixer-ne les tècniques guitarrístiques bàsiques.

PREU:

456 euros

HORARIS I DATES:

Dijous matí
Divendres tarda
L'horari dels grups es concertarà amb el professor d'acord amb la disponibilitat dels alumnes per a formar els grups-classe.
Duració: octubre a juny (30 hores en 30 sessions)

MÍNIM D'ALUMNES:

Els grups/classe estaran formats per un mínim de 4 alumnes (el centre es reserva el dret d'anul·lar el curs cas que no s'arribi al mínim).

REQUERIMENTS:

Coneixements bàsics de guitarra amb acords. Cal fer una entrevista prèvia, la professora t'enviarà un correu per concretar dia i hora de l'entrevista.

ANAR AL FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ