CURSOS OBERTS 2017-18 (per a majors de 18 anys)

COMENÇEM A IMPROVISAR?

Molt sovint, tot i portar uns quants anys tocant un instrument, ens adonem que només sabem tocar les peces si les llegim en una partitura.


No obstant això, el fet d'inventar la música en el mateix moment de la interpretació és present en moltes cultures i estils musicals.
La improvisació, tant si és individual com si és col·lectiva, requereix d'una preparació prèvia i disposar d'un cert nombre i varietat de recursos per portar-la a terme.


En aquest curs estimularem la nostra creativitat practicant col.lectivament amb qualsevol instrument –fins i tot la veu- l'art de la improvisació.

ADREÇAT A:

Estudiants i afeccionats que toquin algun instrument i vulguin millorar la creativitat mitjançant la pràctica de la improvisació.

PREU:

456 euros

HORARIS I DATES:

Dimecres matí
Divendres matí i tarda
L'horari dels grups es concertarà amb el professor d'acord amb la disponibilitat dels alumnes per a formar els grups-classe.
Duració: octubre a juny (30 hores en 30 sessions)

MÍNIM D'ALUMNES:

Els grups/classe estaran formats per un mínim de 4 alumnes (el centre es reserva el dret d'anul·lar el curs cas que no s'arribi al mínim).

REQUERIMENTS:

Experiència mínima tocant l'instrument. Cal fer una entrevista prèvia, el professor t'enviarà un correu per concretar dia i hora de l'entrevista.

ANAR AL FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ