Notícies

RSS

Notícies anteriors

 • Exalumne admès al Conservatori de París

  L'exalumne del Conservatori Municipal de Música de Barcelona Carles Dorador Jové, ha estat admès al 1r cicle superior de llaúd, tiorba i baix continu al Conservatori Nacional de Música de Paris.

 • Laura G

  ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA 9a FAGOTADA

  Vuitanta estudiants de fagot provinents d'escoles de música i conservatoris de Barcelona, Badalona, l'Hospitalet, Girona, Granollers, Mataró, Reus, Sabadell, Sant Cugat, Tarragona, Terrassa, Vilanova i la Geltrú i Vila-seca han participat en la  fagotada 2017 que ha organitzat el Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

 • None

  CONCURS BBVA de MUSICA AL TALENT INDIVIDUAL

  6 i 7 de maig 2017

  L'alumna d'arpa,  LAIA BARBERA DE LUNA, ha guanyat el Premi al Talent Individual , categoria JOVE de 16 a 18 anys, en el que han participat  més d'un centenar d'alumnes dels Conservatoris de Catalunya.

 • Tècniques remind per a augmentar el benestar a la pràctica musical

  El curs està orientat a millorar l'autoconeixement, reforçar l'atenció plena en elmoment present (mindfulness) i a l'adquisició de tècniques i coneixements ambl'objectiu de augmentar el benestar a la pràctica musical

 • None

  Enric Granados, el Grieg català

  En aquestes dues conferències ens endinsarem en la vida i obra d' Enric Granados (1867-1916). Seguidor genial de l'herència de Chopin, perceptible en un important sector de la sevaobra, excel.lí com a intèrpret i pedagog eixamplant la tècnica pianística.